3 technieken voor het bleken van glazuur die echt werken

In wezen is het meest kritische punt dat u kunt doen om slecht bevlekte tanden te stoppen en een oogverblindend en wit tandenbleeksets, het gebruik van tandenbleekeenheden die echt werken. Hieronder staan ??3 bleektechnieken die u kunt uitproberen.

This image has an empty alt attribute; its file name is 23nitril-handschoenen.jpg

1. Tandpasta’s die echt werken

Er zijn verschillende tandpastamodellen die in minder dan 2 weken wittere tanden beloven. Hoewel tandpasta’s schuurmiddelen zijn, bevatten ze niet meer dan voldoende witmakende elektrische stroom om slecht bevlekte tanden witter te maken of om kopers te helpen enorm wit glazuur te krijgen. Nog een reden waarom tandpasta’s de tanden niet echt witter kunnen maken, is simpelweg omdat de opeenhoping van speeksel in je mond de bleekgel in tandpasta’s verdunt (een minimum aan die met peroxide)

Het bleken van tandpasta van ‘Aquafresh’ maakt de tanden echt goed wit, en ‘Colgate Noticeable White’ werkt uitzonderlijk goed tussen vele merken tandpasta’s. Zorg ervoor dat u gedurende 2 minuten uitgebreid poetst, om uw bleekinspanning en hard werken te maximaliseren!

Tandpasta’s gemaakt van extract van grapefruitzaad zijn genoemd om wonderen te doen bij het bleken. Grapefruitzaadextract is eigenlijk een puur natuurlijke component die tanden witter maakt zonder het glazuur van uw glazuur af te voeren. Er zijn eigenlijk enkele merknamen van tandpasta die uit dit onderdeel bestaan ??en daarom zijn verpakt in enorme buizen voor betaalbare prijsklassen.

Wrijf geen limoen of sinaasappelschil in tegenstelling tot je tanden; hoewel dit uw tand een beetje kan “witten”, schrobt de schil een laag van zijn tanden weg. Tanden poetsen met bureauzout heeft een vergelijkbare maar mindere invloed.

2. Tooth Whitening Strips die de klus echt klaren

De Crest-lijn van whitestrips-merchandise domineert al heel lang de thuismarkt voor het bleken van glazuur. Waarom? Omdat ze wonderen verrichten.

Het is mogelijk om uw tanden maar liefst 5 tinten witter te maken door gebruik te maken van glazuurbleekstrips, afhankelijk van de concentratie aan bleekmiddel die u kiest om te gebruiken. Vanaf $ 22 zijn Crest witte stroken te vinden in vele soorten, zoals Conventioneel, Verder en Topkwaliteit Plus (in escalerende focus van peroxide), dit proces is zo zeer betaalbaar en effectief dat honderdduizenden het eerder hebben toegepast om witter te maken hun glazuur thuis.

Nog een andere bekende bleekstrip die werkt, is Maxodent, die een focus van 14% heeft (hoger dan alle Crest-whitestrips die momenteel verkrijgbaar zijn bij handelaren). Alleen tandartsen mogen u dit type krachtige whitening-gelfocus bieden. Dankzij dit sterkere bleekvermogen kan iedereen binnen een kortere tijd maar liefst vijf tinten wit maken. Het bleekresultaat van elke bleekstrip duurt normaal gesproken zes maanden, maar deze Maxodent-strips kunnen veel langer meegaan. Als u uw tand snel wilt bleken, kan Maxodent een ongelooflijk aanbevolen beslissing zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *